• ارسال
  • خبر بده
  • مقایسه
  • تغییرات

روغن اسطوخودوس

نمره 0 از 5
از شما بابت همکاری متشکریم... آیا از قیمت های ما رضایت دارید؟

قیمت: تومان ۷۲,۰۰۰

روغن اسطوخودوس با نام تجاری لاوندر، از گیاه اسطوخودوس به دست می آید. این گیاه در بین افرادی که به

رایحه درمانی اعتقاد دارند از جایگاه ویژه ای برخوردار است. روغن اسطوخودوس برای درمان مشکلاتی مربوط به

سلامتی بدن و همچنین مشکلات مربوط به پوست و مو بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، شما می توانید این روغن را در  ترکیبات اکثر محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا کنید.

 

خواص روغن:

درمان جوش و آکنه

جلوگیری از ایجاد چین و چروک

تسکین اگزما و خشکی پوست

جلوگیری از ریزش مو

کمک به رشد مو و ابرو

درمان سردرد

شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر بدهید.

برای ثبت نظر، از طریق دکمه زیر اقدام نمایید. اگر این محصول را قبلا از نگارشاپ خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

دیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید.

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.

نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.

بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید.

به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.